sova snart

Idag blev det att sova länge, sen träffa zazza, hem, ta det lugnt sen kom zazza igen och vi stack till Sallad där jag, Zazza, Sallad, Titu och Erik kollade på film. Trevligt trevligt. Älskar komedi asså, kollade på The Hangover och Eurotrip, looove them hahhahah.
Drog hem runt tjugo i tolv eller något, och ja, nu måste jag sova.
puss hej

Ett bra tag sen

Ja det va ett bra tag sen man skrev nu. Lovet har varit hur kul som helst, och nyår va riktigt lyckat.

Nyår började med att kim kom hit, vi fixade oss och sen bärde det av till gislaved hem till Josse och sen fick vi skjuts ner till Henja där festen skulle vara.
Riktigt najs va det asså, nytt folk och några man kände igen också, blev lite chockad när man träffade vissa för jag trodde ju inte att man skulle känna igen en jävel :P haha
Sen blev det att ta nattbussen med Kim, och sen stack vi hem till sallad på efterfest typ.
Gick hemifrån honom runt klockan 5, va hemma vid halv sex och ja, både jag och Kim däckade direkt om man säger så x) MEN RIKTIGT JÄVLA LYCKAT VA DET! :D

Måste bara säga det, att asså seriöst, att man kan vara så jävla patetisk som du, när jag hörde det började jag asgarva, så patetiskt sagt. Att du inte lär dig att jag får veta allt du säger om mig? Trodde att du lärt dig och att du slutat snacka men tydligen inte. Aja, det är upp till dig.

- Beecks -

RSS 2.0