I'm Back..

Idag är det dags att börja spela match igen. Har inte spelat seriematch på ett år nu och det är första sen operationen och skadan så är riktigt nervös för att knäet inte ska hålla. Ärligt talat så tror jag inte att det gör det men får la hoppas på det bästa. Saken är ju den att laget inte finns mer efter dessa tre matcherna som är kvar så jag vill hinna spela och avsluta allt på mitt sätt ju liksom. Jag får bara hoppas på att knäet inte går åt helvete. Får verkligen lyssna på det och inte pusha det för hårt. Det läskiga är att jag kan inte rå på hur motståndarna går in i närkamperna och så. Sen tror jag även att jag kommer bli besviken, jag kommer aldrig bli så bra som innan. Sen första skadan har det bara gått neråt så undrar hur kass jag e nu.
Men Wish me luck / Beecks

Club Experience

I fredags var det dags för Club Experience. Först förfest hemma hos mig, sen blev det att ta tåget till halmstad. Vi va jag, hannah, ida, malin och linus. Vi va nog rätt jobbiga på tåget, men lulliga och så så blir det ju lätt så. Men ingen gnällde förutom en tjej som flyttade på sig men hon sa ju inget. Men när jag sa att vi måste vara rätt jobbiga så sa malin:
nej men han kollar hela tiden. Jag ba: Vem?
Så sätter sig malin och pekar på honom. "han gör det"
Asså jag skrattade så jag dog. Så himla kul asså. Väl där så började vi dansa. Plötsligt känner jag nån som knackar mig på ryggen med nageln och jag tänkte "vad håller idioten på med" men så står sandra där och skriker. haha. glad va hon iaf. Sen träffade jag både juanna och agnes :) Och frida och matilda också föresten, från klassen.
Sen tappade vi bort Malin så en stor del av kvällen gick åt att leta upp henne, sen visade det sig att hon vatt med en kille och hans kompisar. Skitoroliga va vi eftersom hon va ute med honom, vet ju aldrig eftersom malin inte väger något så e det ju inte direkt svårt att dra iväg med henne. Men ja, som sagt vi hittade henen tillslut och kunde andas ut. Sen va det dags att dra sig till bussen. När vi åkt en bit satte jag mig och blundade, och helt plötsligt väcks jag ur mitt slumrande av att Agnes dimper ner i knäet på mig. haha. Och en gång vaknade jag till och tittar upp och ser att sandra, hannah och malin sitter och stirrar på mig. Måste bara säga det. RIKTIGT LYCKAD KVÄLL!! Tack allihopa

ett tag sen - hemligheten avslöjas

nu var det ett tag sen jag skrev. Jo den där hemligheten var att vi hade sagt åt ida och hannah att vi skulle ha filmkväll. Men i själva verket hade vi bjudit in två av deras gamla kompisar (+malin) för att ha en överaskningsmiddag. Så vi stod och lagade en tre-rättersmiddag och dukade upp fint med ljus och vek servetter ( eller ja, jag vek servetterna ;) ) haha. Sen var dom försenade och så så vi fick sitta och vänta en stund. Och kanske 10 minuter efter att dom messat att du började cykla öppnades himlen så när de kom fram var de väldigt blöta om man säger så. Men överaskade va dom om man säger så. Men jag fattar inte hur malin kunde hålla masken, hon hade ju varit med dom i två dagar och visste om allt. Jag hade inte kunnat hålla masken, i alla fall inte på vägen dit. haha.
Ha det / Beecks

RSS 2.0