Jobb/Köra bil/Stranden

Först jobb på förmiddagen, men bara till 12 så göttans :) Sen hem äta lite och övningsköra till en sjö vid Bredaryd. Går bara bättre och bättre nu :) Sen va vi där lite, solade, bara Linus som badade, sen blev det att övningsköra hem igen. Kör mer inne i samhällen och i rondeller nu och det ja, som jag skrev innan, det går bara bättre och bättre. Men har inte parkerat och massa sånt så mycket än så ja, det finns mycket att öva på fortfarande.
Ikväll blir det att titta på fotboll, U21-EM Sverige-England i semifinal. WIIIE. Nog för att jag tror att Sverige förlorar, men men.. Sen ska Zazza komma förbi med sitt sommarkort ikväll med, men det blir la bara i förbifarten för hon ska la säkert va med den där Hampus och dom. Typiskt Zazza beteende.. Men men.. aja, nej nu måste jag gå. Fotbollen, eller ja, försnacket börjar snart.

Ciao ♥

övningskörning/färgning

Va i Gislaved innan och jag övningskörde dit och hem. Som vanligt hade jag och mamma våra dispyter men det gick la okej. Första gången jag kör inne i ett samhälle och inne i en rondell så tror iaf att jag fick godkänt på den körningen iaf för den här gången. Hehe. Men det krävs mycket mer övning känner jag innan jag kan ta ett körkort, men jag jobbar på det.

Har precis färgat håret. Rött. Eller inte riktigt rött heller, men eftersom min lilla utväxt va ljusare än resten av håret är den verkligen röd, vill ju ha allt rött/svart så att man bara ser en nyans av rött, men får se hur det blir. Håret är ju fortfarande blött och det ser ju alltid annorlunda ut när det e torrt. Så jag håller tummarna på att det ser bra ut.
Men kom på nu, mina nya älsklingar till glasögon, som är gula! kanske inte passar till mitt hår :S Nej jag får hoppas på det bästa. Men ja, blir det alldeles för misslyckat e det ju bara att färga över igen med svart :)

Byee

ARG! :@

Jag röntgade ju mej för 2 veckor sen och har gått och väntat på provresultaten och se vad läkaren ska göra åt knäet. Så fick jag hem ett brev idag, Tänkte att jag äntligen skulle få ordning på knäet och börja spela igen. Och gissa vad det stod i det där jävla brevet?? JOO, jag har fått en TELEFONTID! OM TRE FUCKING JÄVLA VECKOR! så då ska han la säga att det inte e nåt fel på knäet (för när det gör ont betyder ju att det inte e nåt fel enligt läkarna nu för tiden) eller så ska jag få en ny tid för återbesök som kan ta mer än 1 månad. FAN FAN FAN FAN FAN! Har redan väntat snart 5 månader sen jag skadade mig, men nej, det e meningen att en 17åring inte ska kunna använda sitt ben normalt.

HATAR SVERIGES USLA SJUKVÅRD!

Snark....

haha, idag, skulle jag ju möta Zazza på stationen när hon kom med tåget. Tänkte att jag skulle ta cykeln ner så skulle kolla färdigt på ett program som slutade klockan fem. Men ja, jag somnade, va verkligen skittrött.. aja, snackade med henne lite i tele innan, hon ska ringa mej klockan nio men det får vi la se hur det går :P

Skulle även färga håret, skulle blöta håret, men då tänkte jag på nåt annat så jag tvättade det med schampo så ja, då kan jag inte färga håret idag. Så ja, det får bli en annan dag :P snart hoppas jag :)

Byee

Första dagen....

Första dagen på jobbet idag :P Trött som fan just nu men det kan bero på att jag vaknade runt 5 idag :P hehe. Jobbade med Ann-Marie idag men såg knappt henne, tog varsin avdelning, jag fick såklart Lunden, vilket inte e mej emot. Gamlingarna där e så goa asså, och eftersom det e mammas kompisar som jobbar på den avdelningen så e alla jättetrevliga. Hehe. :P

Igår i Ullared köpte jag hårfärg (ska bli rödhårig), present till mamma, mat, lypsyl och på MQ köpte jag en tröja :) Love it!!!
Ska ner till tåget sen och möta zazza, ska snacka lite med henne, va ett tag sen man såg henne, typ 4 dagar xD hehe, men e man van vid att träffa varandra varje dag annars så blir det lång tid. Hehe.
Men nu ska jag gå och tjata på mamma att färga mitt hår :p Önska mig lycka till.

Byee

Hur ska jag orka?

Idag skulle jag upp kl 7. Tror ni jag kom upp då? Nej, men okej, gick upp halv 8 iaf. Vet inte hur jag ska orka ta mig upp imorgon, när jag ska upp typ 6 eller nåt. Fy fan. Aja, tänk på pengarna säger jag bara. Får ju iaf sovmorgon om man jämför när jag går i skolan :P och fan, jag jobbar ju som senast till kl.14, är hemma typ kvart över. Inte som Zazza som kommer hem typ över sex och åker typ kavert i sex på morgonen liksom. Så nej, jag ska inte klaga :P hehe.

Idag blir det sjukgymnasten och sen Ullared. hehe. Får se om jag får övningsköra på hemvägen :D hihi.
Så se upp på vägarna :P

Byee

inget vettigt gjort..

Idag har inget vettigt gjorts utav mig. Näst sista sommarlovsdagen innan jobbet börjar :( usch.
Imon blir det Ullared och Sjukgymnasten. Så ska iaf komma utanför dörren imon :P hehe.
aja, nus ka jag fortsätta att kolla på cold case.

Byee

..

Skulle egentligen gå på träningen idag, måste ju ge Elina sina 20 kr.. Men fick sms av Glenn som undrade om jag ville med på matchen mellan Elfsborg-Örgryte den 6 Juli. Och ja, det känns dumt at gå egentligen, fan, jag e ju egentligen inte med i laget längre.. har inte varit på träningarna på jäääättelänge. Men fan, a, nej, jag ska inte tänka så tänkte jag, så jag sa ja till att följa med så ska ge Elina sina pengar då. Pallar inte åka till Burseryd för att sitta där i en evighet.. Hade varit annat om jag vatt med Malin innan eller nåt..  aja.. skitsamma..

Nu ska jag gå och duscha.. Sen läsa lite tror jag :P har inte något för mig annars idag, måste ju vila upp mig inför att jobba på onsdag :( bläää, med Ann-Marie med.. Men jag tänker på Ipoden och körkortet :D hehe

Byee ♥

Överföring

Sitter och får bilder från midsommar av Hannah på msn. 180 bilder och snabbt går det inte. Men men.. vill ju ha bilderna. Så då e det värt det :) Ska bli kul att titta på alla sen. Ska även lägga upp några här på bloggen :) hehe.

Ikväll blir det att kolla på fotboll. Italien-Brasilien. Ska bli kul, hoppas på att det blir en bra match :D
/Beecks ♥

Letar Ipod

Har nyss diskat och letar lite efter en Ipod. Lutar åt Apple Ipod Nano. Vill ha en grön men finns typ ingenstans :/ Och det sorgliga e, att kommer inte kunna köpa den försen om 1-2 månader.. *snyft*
Men visst är den fin? ;D hehe


Fotboll/Film

Just nu sitter jag och kollar på fotboll. Jag och Linus sitter och väntar på mamma för vi skulle tydligen kolla på film. Hon snackar i tele och ja, det får hon gärna göra en stund till för jag kollar mer än gärna på fotbollen Spanien-SydAfrika.

David Villa - så himla snygg asså!!!! ;D

Midsommar

Vaknade kl.6 men kunde ligga och slumra lite. Sen tog vi bussen till stan och sedan tåget hem. Freddy följde med mig hem och vi åt lite mat och sedan tog vi det lugnt inför kvällen. Kim kom runt tre och höll oss sällskap medans vi gjorde oss iordning. Vid fem åkte vi ut till Hannah och Ida. Fick mat där. Jättegott va det. Sen började det komma lite mer folk :) Och senare gick jag, zazza, kim och hannah i regnet och mötte Gabbe och Tobbe som cyklade från ss.
Lyckad kväll men som sagt ja, det va ju lite tjafs och annat mellan mig och zazza men som förhoppningsvis är löst nu. Och ja, jag hoppas att allt inte är förstört nu efter samtalet igår med ...........

Bilder kanske kommer sen. Måste få dom av hannah först. Gå annars in på HannahSigne på bdb. :)

Byee ♥

Torsdag med vännerna och fotboll

I torsdags åkte jag ännu en gång till Halmstad. Denna gången med Ida så mötte vi Freddy och åkte ut till Eurostop och jag köpte armband och Freddy en tröja. Träffade Linnea lite sen bar det av in till stan, träffade Agnes och sen åkte vi bort till Örjans Vall. U21-EM Finland-Tyskland.
Asså finnarna va helt galna. Såklart hejade jag på Tyskarna. Vilket Agnes och Ida också gjorde. Tyskland vann med 2-0 och Freddy va sur. Riktigt kul att se henne så engagerad. :D De finska supportarna va så himla töntiga, pekade fuck you till tyskarna, buade när en tysk hade bollen. Så himla töntiga. Slängde saker med. Herregud, skärpning!

Sen bar det av in till stan, donkenmat och sen satt vi och väntade på bussen. Jag och Ida följde med Freddy till hennes syrras lägenhet i Genevad där hon va kattvakt. Mysigt.. :)

Onsdags

I onsdags åkte jag till Halmstad. Fixade bok på biblan och sedan åkte jag och Freddy ut till flygstaden. Gick runt i affärerna där. Asså dom där massagestolarna va som himlen för ryggen. Riktigt najs :P
Sen bar det av hemåt med packande och sånt skit inför torsdagen :)

Dåligt

Ja nu blir det som innan, dålig e jag på att uppdatera. Men har haft fullt upp med annat och inte suttit knappt vid datan.
Nu blir det skärpning från min sida..!!

Vad ska man tro?

Man tror att man vet saker och ting om folk. Man tror att dom talar sanning. Men hur många chanser man än ger dom så bevisar de ändå att de bara ljuger om och om igen. Varför kan man inte bara tala sanning? Även om man säger: säg sanningen istället för det kommer alltid fram ifall man ljuger. Så ja, vad  kommer fram? Jo sanningen.

Just nu sitter jag och väntar på att Zazza ska ringa. Måste snacka med henne om vissa saker. Hatar när hon ljuger för mig. Det är det värsta jag vet! Så hoppas att hon har en bra förklaring. Håll tummarna!

Byee :/

Sjukgymnasten

Vid kvart i tre ringer mamma mig och säger att om jag kommer ner till samhället så kan vi fika innan jag skulle till sjukgymnasten. Så jag ilade ner till samhället på cykeln och jag och mamma fikade på göstas.
Sen va det dags för mig att sticka till sjukgymnasten.
Gjorde mitt träningsschema och snackade med Nina.
Hon kollade om det hade kommit ett svar på röntgen jag gjorde i fredags. Och det hade det. Det va egentligen inget fel, 1 mm brosk kvar från förra operationen, i knäskålan va brosket ojämnt och det va svullet vätska i det tror jag. Så ja, inget större fel. Men hon kunde ju inte berätta om det va nåt som påverkar knäet eller vad man ska göra åt det för hon är ju ingen ortoped. Så jag får snällt vänta på svar från min ortoped.
Men nu ska jag hjälpa mamma och duka.
Byee ♥


Halmstad igår

Igår åkte jag till Halmstad. Tänkte att jag måste använda sommarkortet :) Träffade Juanna och Freddy. Först kollade vi runt i affärer lite sen skulle Juanna och hennes kompis leta present till Juannas bror så jag och Freddy stack till Lilla Berlin. Köpte tungpiercing :D :D
Sen köpte vi glass och satte oss på Stora Torg och åt den. Sen gick vi till Österskans och väntade på Freddys buss :) Sen gick jag till tåget.

Jag glömde helt av att ringa Juanna när vi va klara på Lilla Berlin så messade henne när vi skulle åka hem. Så nu är hon väl ännu surare än innan. Hon va ju sur för att jag hade tydligen behandlat henne som skit så ville reda ut det men hon ville inte snacka om det men tänkte att det skulle vara bra att träffas ändå. Men jag snackade med Freddy om det och fan, jag fattar inte att jag bad om ursäkt. Jag har inte gjort nåt fel. Men ja, jag pallar inte, hon får la vara sur.
Och igår, hon kunde fan också ringt. Pallar INTE BRY MEJ..! :P

Aja, nu ska jag se vad jag ska laga till middag :)
Byee ♥

Uppdatering

Det har ju hänt endel sen jag skrev senast.

Ida har börjat i våran klass :)

Juanna har börjat vara med oss (frågan e bara om hon kommer vara det efter sommaren om hon fortfarande e sur på mej)

Skadat knäet två gånger. En gång på fotbollen - En gång på vägen till skolan. Fick sitta på akuten båda gångerna. Den andra gången kom alla kompisarna så gulliga dom va :) Har gjort en MR nu så får se när svaren kommer :)

Ja en del har hänt men jag orkar inte / och kommer inte ihåg saker, så detta va väl de stora sakerna. :P


Ny blogg

Nu har jag startat en ny blogg. Jag vill börja blogga igen men inte så kul att börja skriva på den gamla igen som jag typ inte skrivit på ett halvår på eller nåt. So now I'm back on track. Hoppas jag iaf :P haha. Kan ju alltid hoppas på det bästa ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0