Bättre självkänsla?

Idag va det föreläsning för hela slanten. Nån Mia Börjesson kom och snackade om hur bra det va att ha bra självkänsla och gav tips om hur man skulle bättre på sin.
Va intressant vissa stunder men kunde ibland bli rätt drygt. Men bättre det än att ha Matte och Engelska B :P hehe.
Blir att sova tidigt ikväll, ska ju gymma med flickorna imon :D

Ha det // Beecks

Bio

Japp, japp, kom hem från bion nu. Filmen va helt ok. Somnade inte i alla fall :P - Tack Malin - :)

- Ibland vet jag inte vad jag ska göra. Vill inte lägga skiten på mina vänner. Men just nu, vet jag inte om jag orkar mer. Efter det jag läste, Vet jag inte vad jag ska göra. Får det inte ur mitt huvud. -

Gamla vänner sen bio

Nu ska jag snart ner till Göstas. Ska ner och träffa moa och monika lite och sen är det dags att kolla på Bio med Malin - New Moon. Men nu måste jag gå.

Ha det // Beecks

Trevligt igår :)

Japp, igår blev det att ta det lugnt med Josse, Hannah, Karin och Ronni.
Först rökte jag, Hannah och Josse vattenpipa och sen när vi va klara så gick vi för att möta Karin och Ronni :)
Sen blev det att gå hem till mig så kollade vi på "The proposial" (säkert fel stavning, i know) Skitbra film verkligen. :)
Lite kul för jag, Karin och Ronni satt i ena soffan och Hannah och Josse i ena. Hannah och Josse sov typ medans jag, Karin och Ronni va helt inne i filmen asså. hahah
Sen kollade vi på en film från när jag och Karin gick i sexan ;P haha, som man såg ut asså :/

Riktigt mysig kväll :) Rätt skönt att bara ta de lugnt för en gång skull :)
Nu ska jag va social med Hannah och Zazza :P

Ha det // Beecks

Halmstad med Hannah idag

Japp, idag blir det Halmstad med Hannah. Dags att inhandla lite julklappar ;D Hoppas att man hittar nästan alla. Så skönt att vara klar tidigt och inte behöva bry sig sen.
Nu ska jag äta lite, får se om Hannnah kommer hit vid 10 eller om vi skulle mötas där nere :)

Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt, filmkväll med vännerna :D

// Beecks

Bad i Laholm

Japp, kök på morgonen, slutade tidigt. Satt och käkade och snackade i matsalen och sen ut på stan lite. Träffade på Simone med, va ett tag sen :D
Sen åkte jag och Freddy till Laholm och simmade, badade och snackade och hade kul.
Sen blev det att åka hem, först ta buss till Halmstad, sen buss till Hylte och sen till sist buss till Ss.
Sen gå hem, äta och sen hamnade jag här. Astrött så blir nog att sätta på nån film och somna till den :):)
Halmstad med hannah imon ju.

Fick ett mail innan, blev ju inte direkt glad.
- Fy vad jag saknar dig. -

// Beecks

091126

Näringslära idag på morgonen, softish som vanligt, va på studiebesök me :P
Svenska på eftermiddagen, jobbade med freddy, hade inte mkt att göra så blev mest att sitta och snacka :P
Sen ja, har man ju blivit "påtvingad" saker, eller ja, påtvingad och påtvingad. Har funderat på att göra det innan, men har aldrig blivit av. Skulle nog vara bra, men jag vet inte.. vi får väl se om en vecka..
Nu blir det att duscha och sen kolla på TV.

Ha det // Beecks


Servering

Japp, då va det dags att komma tillbaka till skolans restaurang idag. Fick vara i serveringen idag, va ett riktigt bra tag sen jag va det :P Va ju tvungen och få öva lite inför bröllopet som vi ska servera på nästa helg :P haha.
Det gick la bra, jag, Agnes, Marre och Freddy brukar ju kunna sammarbeta bra och idag va inget undantag :D
Hann med halv 3 bussen till hylte med så kom ju hem vid fyra istället för halv sex :D

Ha det bra // Beecks

Tisdag = Sovmorgon

Jaop, som ni ser i rubriken så hade jag sovmorgon idag sen va det naturkunskap. Inte så kul kanske, 3 timmar med att skriva ner fakta? nej tack.
Sen tåget hem, se Hampus driva med Freddy hela tiden och sen gå den lååånga vägen hem.
Nu sitter man i sängen och försöker fördriva tiden medans freddy sitter och pluggar. Borde jag med göra men kan inte börja bara :/ haha.
Nej nu får jag la försöka jobba lite.

Ha det // Beecks

Fika med Hannah

Japp, idag stod matte och engelska på schemat, softish :):)
Lurade även Amanda (våran Eng B lärare) att Hannah va Ida. hahahaha xD kuuligt, sen blev hon röd i ansiktet med för att hon trott att de va Ida.. hahahahah.

Efter skolan blev de att fika med Hannah :):) Trevligt som vanligt :D Mkt snack, även det som vanligt ;p hahahah
Nu blir det att ta det lugnt, har ju sovmorgon imon :D:D:D haha

Ha det // Beecks

Söndag

Kom hem vid halv tolv eller något. Har ju vatt i Hylte och hälsat på Karin. Vi hade trevligt som vanligt, va mest ute och gick och snackade typ oavbrutet. :P haha. Precis som förr med andra ord :):)
Idag blir det nog bara att sitta och ta det lugnt, men är faktiskt sugen på att gå ut och gå, så får se vad som händer, vet inte om det regnar fortfarande..? hehe.

Ha det // Beecks

hemma

Ja har kommit hem nu, eller a, för en timme sen. Sitetr och äter nu, riktigt gott :D:D haha

Ja igår va det ju fest, hade inte tänkt gå men vid klockan fem ångrade jag mig så det blev att snabbt bestämma mig vad jag skulle ha på mig och sen fixa hår och sminket :)
Vi va inte så mkt folk med hade riktigt kul :) Skulle ju åkt hem med hannah och dom vid elva men det blev att jag stannade kvar och sov över. :)
Ställde klockan på tio och tog bussen vid 10 över 11, träffat zazza lite idag med.
Nu ska jag duscha och fixa lite sen bär det av till Hylte :):):)

Ha det // Beecks

Kort dag

Idag va det bara kök som stod på schemat. Är astrött, ska ju egentligen på fest ikväll, men jag skippar fan de asså.. Hänt lite saker som gör att jag inte direkt e pepp på fest, så kände jag redan igår, och ska iväg imon så kan va skönt att bara sova ikväll ;P haha

Ha det // Beecks


Jahopp

Ja, svenska på eftermiddagen, vi satt typ bara och pratade :P slutade ja, vid kvart i två kanske lr nåt. Så jag, Josse och Ida gick till bibblan, satt där till kanske tre och sen gick vi till körskolan så att jag kunde betala.. sen åkte vi buss till stationen och fatta, Ida köpte korv på Pressbyrån. haha, för er som inte vet¨så har inte Ida ätit korv på ett år :P haha. Helt chockerande va det ;P hahahah.

Men nu ska jag hjälpa mamma och duka.
Ha det // Beecks

Skuulan

Jao, då sitter man på näringsläran, eller, ja det e rast just nu :):)
Har fixat nytt busskort :D:D haha, göttans, har även fått amandas bilder sen festen :) tackar, tackar :) haha.
Inte så många som jag trodde att det skulle vara, men det va iaf ca 40 stycken :)
aja, ha det bra :)

// Beecks

Tema dag

Dagen börjades med Agnes på donken, satt och snackade och sen kom Ida typ kvart i 9 och sen mötte vi upp Freddy vid skolan. Sen bar det av till Restaurangen för att ha tema dag om droger.
Han som föreläste va riktigt bra faktiskt :):)
Sen skulle vi göra lite "övningar" eller vad man säger. Och en va om alkohol där man skulle se om man drack för mkt eller så.. först gjorde Ida och hon låg på 'helt ok' och så gjorde jag det, och kom på samma men då insisterade alla på att jag skulle göra om. t.o.m. min lärare!! hahahah
så ja, jag fick ju göra om det, och ja, det ändrades liiiiite, eller ja, nu blev det helt rött och stod farligt, näst högst upp på "barrometern" eller vad man nu ska säga ;P hahahahah

Ja, slutade 3 minuter i halv, så vi sprang till bussen och hann med den precis :):)
Sen klantade sig busschauffören till Hylte sig, så ja, vi åkte fel och fick vända, och ja, på tillbaka vägen kan man ju inte säga att han körde det minsta lagligt xD hahaha
Hann precis med bussen till ss :D:D
Och ja, nu har mitt busskort cpat två gånger, funkar det inte imon på morronen får jag ta och köpa nytt :( inte råd att köpa ett för 500 spänn asså! :(:( aja, får la se hur det blir imon :) hoppas agneta är tillbaka imon asså, hon har ju vatt sjuk, annars vette fan vad jag gör.. får la skippa skolan på fredag annars, tänker inte betala 200 spänn fan för att åka till skolan asså ;P haha

Nu blev det ett långt inlägg :/

Ha det // Beecks


Trööött (som vanligt)

Ja, hur pigg som helst innan men tyvärr så är all den energin slut nu :( Astrött på vägen hem, tror jag att vi alla va :P hahaha. Har fått bilderna från festen i lördags, riktigt kul att kolla på, nu väntar jag bara på att få bilderna från Amandas kamera :D
Har lagt upp alla bilderna på Facebook och orkar inte lägga upp dom här.. hehe. :)

ha det // Beecks

Skolan nu

Ja, då har man precis kommit till skolan. Tog våran sovmorgon idag, blev ingen träning, pallade inte, har inte sovit ordentligt på typ 3 veckor, så de va behövligt :)

Fick äntligen träffa min lilla Fredrika idag :D <3333 WIIIE! haha :)
Men nu måste jag va mer uppmärksam på lektionen ;P haha

Ha det // Beecks

Helt slut

Asså helgen sitter fan fortfarande kvar i kroppen, fast de kan också ha att göra med att jag inte sovit ordentligt på 3 veckor ;P så imon blir det ingen träning, utan jag tar min sovmorgon. Ska bli riktigt riktigt skönt måste jag säga. Nu ska jag duscha och sen blir det att kolla TV :):)

Ha det // Beecks

Skolan igen

ja då va det skola igen, va ett bra tag sen nu :P Matte på mogonen, helt ok, satt bara och räknade..
Engelska på eftermiddagen och då va det dags för skräckfilm :D haha, fast den enda som va rädd va typ bara våran lärare xD HAHAHA sååå bäst asså! haha

Nu ska jag ner och städa Mickes lägenhet för att hålla min del av vårat lilla avtal :P haha.
Tyck lite synd om mej nu :P haha

Ha det // Beecks

SOOOVA

Ja, har typ sovit hela dan, kom hem, åt, satt lite vid datan och sen la jag mig i sängen och kollade på TV och somnade. Är helt död, Så ja, kan ju säga att jag inte sov särskilt mkt inatt, blir ju inte det när man e på fest och inte sover hemma.. Vaknade halv sex typ, fick sms av Zazza så gick vi ut och gick, snackade, trodde luften skulle göra mig piggare men e fan lika trött fortfarande :/ så nu ska jag duscha, sätta på "Vem kan slå Filip och Fredrik" och se om jag somnar. :P haha.

Ha det // Beecks

Fest igår

Ja igår va de ju fest hos tvillingarna. Åkte dit typ halv 3, hannah fixa mitt hår och smink och så.. sen kom sara och sen zazza och willy och sen anlände drickat ;P haha.
Sen började folket droppa in. Hade riktigt kul igår, kanske va liite jobbig för att jag inte ville sova ;P men dom hade bara kunnat slå mig i huvudet med en stekpanna så hade jag somnat? ;P hahahha.

Men tack för kvällen folket, ser redan fram emot nästa gång ;D

Mattias

Igår kväll fick vi tråkiga nyheter som gäller min kusin. Vad vill jag inte ta här, det är lite för personligt. Men jag säger bara det, att Mattias, vi tänker på dig, och jag vet att du kommer klara detta! Du har gjort det en gång innan och jag vet att du kommer att göra det igen.
Det SUGER att det ska hända dig två gånger, du förtjänar inte detta, men du är stark! <3

TAGGAA!

Jao, ikväll är det fest, ska till Zazza vid elva och sen ska vi till Ica.. Sen blir det att dra vid tre, ska ju bli fixad av Hannah, spännande, spännande :P haha.
Ja, nu ska jag fixa lite innan jag måste dra.

// Beecks

Sista dagen.. :/

Sista dagen på APUn idag, sorgligt fan. Hade gärna stannat kvar :( slutade typ vid två :D:D Fick med mig choklad, bullar och bröd hem :) haha, snällt, snällt :) Kommer verkligen sakna dom, men jag och Hannah ska ju börja fika där nu, bli lite stammisar så ja :) hahahah ;P

Nu är det att kolla på film med familjen och fixa mina naglar.
TAGGAAAA till imon asså ;D

Ha det // beecks

Sjukt?

Efter APUn idag träffade jag Hannah, som berättade att en man hade mördats idag på stora torg, hon hade inte läst om det själv utan hört på ryktesväg typ så visste ju inte säkert hur eller vrf. Så tänkte att jag skulle gå in på aftonbladet och kolla om det stod något där.
och jag hittade detta: http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article6112724.ab

Asså sjukt, mitt på ljusa dan? Seriöst? Tänk om småungar sett det? Något dom kommer minnas för livet. De va ju kända för polisen innan, så ja, det är säkert någon uppgörelse, pengar, droger, nåt sånt skit. :/
Nej vart är världen på väg? MITT PÅ LJUSA DAN? serre asså? :S

1 Dag Kvar

Ja, nu är det bara en dag kvar på min APU. Förra veckan längtade jag tills det skulle vara över, men nu, ja, nu vill jag inte att det ska ta slut. Haft hur kul som helst den här veckan, vet ju lite hur allt ska vara nu, behöver knappt fråga något och får mer ansvar o.s.v.
Lite sorligt faktiskt, men ska bli kul att träffa alla igen :D Va ett riktigt bra tag sen nu ju :P

Ja, ikväll blir det att leta efter något att ha på sig på lördag :P haha. Hoppas på det bästa.
Wish me luck.

// Beecks

Choklad och Ullared

Idag va det ju som vanligt APU, fick vara i både kallköket, bageriet och fixa i chokladtillverkningen. Helene kom på besök med så visade jag henne runt lite och pratade om hur allt gick och så. Hon sa även att Agnes hälsade till mig and that made my day :D Va sjukt längesen jag pratade med henne, saknar mina flickor, men som tur är så träffas på måndag ;D WIIIE..!

Blev Ullared efter skolan. Köpte två julklappar och lösnaglar till på lördag :):)

Nu ska jag gå och hänga upp mina kockkläder, va ju tvungen och tvätta lite ;P blir rätt skitiga när man håller på med choklad hela dagarna, kletigt säger jag bara :P

Ha det // Beecks

Julklappar...?

Ja, idag va det APU, va i både bageriet och i köket. kul, kul.

Och jag vet, det kanske är lite tidigt att tänka på julklappar, men ja, har man många att köpa till får man börja tidigt. Kom på det, att förra året handlade jag julklappar för ca 2000 kronor!
ja, herregud, får se vilken summa det blir i år :P

pratar med malin i tele just nu, är trött så får se om jag pratar med henne länge till ;P

ha det // Beecks

Bon Jovi - We Weren't Born To Follow


Choklad i massor

APU idag, va först i köket, gjorde mackor och röror och sån skit, sen bar det av till chokladtillverkningen, så skulle jag och Niklas göra det sista på det som jag och Daniel gjorde förra veckan. Vi rullade choklad i smält choklad, asså hade choklad över hela händerna sen, eller ja, över hela mig rättare sagt, hahah
Sen va det att ta tåget hem, vi satt och störde alla som vanligt.. såg alla blickar när vi gick av tåget asså. hehe.
Ikväll blir det att ta det lugnt, kolla på fotbollsgalan :)

Ha det // Beecks

Gvd igår

Ja, jag och Hannah ahde ju lite ja, jag vet inte vad man ska kalla det, vi hade iaf ingen aning om vad vi skulle göra igår. Men till slut blev det att åka till Gvd och träffa Josse och sen henne ja, knäppa polare? haha.
Kvällen va la ok, men ja, vi ångrar oss, hade kunnat haft så mkt roligare :/ men men..

Idag har det vatt att ta det lugnt, ska ut sen, måste snacka med nån om en viss sak. Får spel här asså :/

Ha det // Beecks

Lördag

Vaknade av att telefon jäveln ringde men pallade fan inte gå upp och svara ;P Sen va det att gå ut med Zazza lite och sen hem till mig. Hon gick hem nyss och snart ska jag duscha och fixa lite, Hannah kommer ju hit sen, får se vart kvällen bär oss. Händer alltid något :D

Puss hej // Beecks

Äntligen helg!!

Sista dagen på APUn, för den här veckan, stressigt men kul va det idag :) hehe..
Träffade även Sofia på tåget :)
Är skittrött, så ska sova ikväll typ, haha, somna till tvn eller en film, bästa jag vet asså :D Då när man känner att ögonen inte orkar vara öppna längre. HAHA, ja, onödig fakta, sitter bara och babblar, kanske visar hur trött jag e? haha.

Hoppas på fest imon, får la se hur det blir, ska iaf va med Hannah Panna :D :D :D :D :D :D :D

// Beecks

Ida utmanade mej

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!Lycka till!

1. Vad heter du: Rebecka
2. Ett ord på fyra bokstäver: Rock
3. Flicknamn: Rakel

4. Pojknamn: Robin

5. Yrke: Restaurang Chef
6. Färg: Röd

7. Klädesplagg: Rock

8. Mat: Rökt skinka

9. Sak i badrummet: Rosa draperi
10. Plats/stad: Rosengård
11. En orsak att vara sen: Röd finne
12. Något man skriker: RACKARNS UNGJÄVEL!
13. Film: Rädda Willy
14. Något man dricker: Root Beer

15. Band: R Kelly (Inget band I know)
16. Djur: Räv
17. Gatunamn: Ringvägen

18. Bil: Renault

19. Sång: Right Now (NaNa)

FAAIIIIIL

Va inne på en blogg nyss och va tvungen att ta dessa klippen och visa er XD hahahahhaha





Skrev inte igår

Ja, blev inte att jag skrev igår, så får ta en summering.
APU - Tillverkade choklad :)
Träffade Hannah efteråt så gick vi och fikade och snackade som fan som vanligt :) MYYS :D
Sen hem och sen ringde Zazza, ute och gick, snackade och sen hem till mig och snacka.

Idag - Ja, APU - Va i kallskänken så har gjort MASSOR med mackor :P hahahah
Efter APUn så blev det att gå till körskolan med zazza, skulle se med teori och sånt :P hehe
Sen hem, äta lite och nu snacka med folk på msn :)
Vill sooova - är asaballa trött :P

// Beecks

Tisdag

Andra dagen på APUn, så klart e tåget försenat :/ men men, dom brydde sig inte :)
Fick baka hela dagen idag, kul, kul.. tiden går fort iaf, men kan inte fatta att jag ska va där i 8 dagar till! Känns som att jag vatt där i en vecka redan :P hehe

Slutade klockan två idag, men väntade på tåget för hannahs skull :)
Sen hem, fixa lite och sen ut och gå med Uffe :) och bli överbevisad typ 1000 000 gånger, men men :P
Nu ska jag duscha och sen kolla TV.

// Beecks

Första dagen

Första dagen på APU:n e avklarad. Men glad att jag fixat bättre tider, ska ta tåget nu, gick ju fan upp 04.30 och gick hemifrån 05.15 i morse för att ta bussen. Not fun. Busskortet funkar ju inte ens så tidigt ffs :S
Sen kommer jag inte jobba ända till klockan fyra heller, så riktigt gött :D

Slutade kvart över 1 idag. Tänkte ta bussen halv två till hylte men messade med Hannah och bestämde mig för att vänta på henne :) När hon kom in till stan gick vi till DNA och sen till ett fik och satt där och snackade. Sjukt kul att träffa henne igen :D inte träffats på snart två veckor :O Saknat henne ju :)

Nej nu ska jag duscha och sen blir det att kolla lite TV, får la se hur lång tid det tar innan jag somnar ;P

Ha det // Beecks

APU imon

Sitter i soffan och kämpar med att hålla ögonen öppna. Dagen börjde i gvd, sen träffat zazza lite och sen har det inte hänt så mkt mer..
Ska duscha snart och sen lägga mig i sängen och kolla på Vem kan slå Filip och Fredrik.
APU imon, måste gå upp klockan 5, jippiee, not. Men ska bli skönt att åka buss till skolan faktiskt :P Kommer nog vara lite nervös imon men det e ju oftast första dagen som är värst. Hoppas jag i alla fall. :D
Wish me luck.

// Beecks

RSS 2.0