Cykling och vännerna

Idag, runt klockan fem så såg det inte ut att bli något eftersom himlen öppnades och regnet bara öste ner.MEn det slutade och vi börja cykla hem till Hannah och Ida. Va inte alls lika jobbigt som jag trott. Knappt jobbigt alls faktiskt. haha. Så ja, vi sa det när vi va på väg hem, att varför kom vi på detta nu när det börjar bli kallt och inte innan? haha. Men när vi kom dit satt vi och kollade lite på TV sen började Ida laga mat och vi satt och snackade i köket medans hon gjorde det och Hannah fixade god drink :)
Sen innan vi skulle äta så kom Jesper och Roos smygandes på gården (vilket jag såg) så deras "suprise" funkade inte. haha. Sen åt vi, kollade på TV och sen cyklade vi hem igen. Lyckad fredagkväll med vännerna.
Ha det / Beecks

Skolmaten lagad :)

Idag har vi varit i skolans stora kök och hjälpt Lotten med skolmaten. Har ju ökat med 100 elever så det är mer att göra nu och när ettorna har varit i det köket hela veckan så har det bara varit kaos tydligen så hon sa det idag att hon har varit nära på att bryta ihop men idag när vi hjälpt henne så har det gått galant och det har varit så skönt. Vi vet ju vart allt är t ex men ettorna måste ju fråga minsta lilla. Kändes skönt när hon berättade det att hon verkligen va glad att vi va där. att man känner att dom är tacksamma för att man hjälper till. Blev även lite bråk i köket idag men ja, jag förstår det. Men det löser sig nog :)
Efter skolan gick jag, josse och Ida in på Vero Moda, kollade lite. Sen kom Simone, så åkte vi fyra hem med tolvtåget. Så jag och Simone satt och snackade minnen och skit (Vi är kusiner och lika gamla så finns rätt många), riktigt kul asså, mkt skratt blev det. :) Så nu sitter jag hemma, skönt att komma hem tidigt.
Och ikväll blir det att åka hem till Hannah och Ida :)

Ha det / Beecks


Älsklingen e tillbaka :)

Idag hade vi Näringslära på förmiddagen, riktigt soft med Challe :) Sen lunch och så köpte jag en ny väska idag. Fick ju löning idag, riktigt gott med pengar. Har varit riktigt pank ett tag nu. Så har jag fixat biljett till nästa vecka och fritidskortet med! Efter lunch hade vi svenska B. Introduktion och sen skulle vi sammanfatta lite i grupp så jag, hampus, freddy och marie gick och satte oss i picasso parken och gjorde det, riktigt skönt att få sitta ute istället för i den kvava luften inomhus. När vi va klara med det så gick vi tillbaka, lämnade in pappret och sen fick vi gå och hämta våra datorer. Äntligen! Vi lämnar ju in datorerna över sommaren så att rené kan uppdatera dom. :)
Men nu ska jag kolla på tv.
Ha det / Beecks

TV4 :O

Just nu sitter jag och väntar på Hannah och Ida. Just nu e allt oklart men ja, får hoppas att det reder upp sig.. :/
Idag när jag, agnes och ida gick mot tåget/biblioteket kom det fram 2 personer till oss från TV4 och frågade om om vad vi gick för linje och när vi skulle gå ut gymnasiet och om vi hade funderat på att jobba i danmark efter skolan.
Så intervjuade han agnes och ida om det.. värsta konstiga frågorna han ställde till Ida, liksom fan, fatta när hon säger att hon inte tänkt på det? hallå? aja, nu måste jag gå. Byee


"läskigt"

just nu ligger jag i min säng, det är någon här som ska fixa våran diskho, det är stopp i den. Så jag har gömt mig här inne på mitt rum, han vet inte ens att jag är hemma :-P tycker sånt är läskigt, känner ju inte honom :-S

"läskigt"

just nu ligger jag i min säng, det är någon här som ska fixa våran diskho, det är stopp i den. Så jag har gömt mig här inne på mitt rum, han vet inte ens att jag är hemma :-P tycker sånt är läskigt, känner ju inte honom :-S

Ett sista försök...

Idag fick jag tvinga mig upp tidigt, skulle ju till sjukgymnasten nu på förmiddagen.

Vet inte riktigt vad som händer nu på eftermiddagen om jag ska träffa Karin lr inte, Malin kommer iaf efter jobbet vid 4 och sen ska vi åka och TRÄNA!!!!!!
Har ju fått klartecken från Nina så ska göra ett sista försök, Har kämpat som ett djur i ett halvår för den här dagen så får bara hoppas att det går bra.
Wish me luck!
Ha det / Beecks

hemma igen

Nu är jag hemma igen. Är helt slut efter en hel dag på liseberg. Är inte direkt imponerad av den nya karusellen. Tornardo va mkt bättre. Men nu ska jag titta på en film med mamma som hon vann. God natt/becks

Liseberg idag - troligtvis

Idag blir det nog att åka till Liseberg, vi ska åka och lämna Micke på flygplatsen och får la se vad vi gör sen. Vill ju egentligen gå och kolla på matchen som laget har mot Anderstorp idag men får la följa med till Göteborg, ingen idé att stanna hemma för kan ju ändå inte ta mig till Burseryd när mamma inte är hemma.

- Jag hoppas att allt inte är förstört -

Ha det / Beecks

Hej hallå.

Hur är det med alla idag då? För mig är det la sådär, men det kan la bli bättre. :) förhoppningsvis.
Har varit och solat och handlat idag, ska träffa karin lite sen, sen hem och göra paj, göra mig iordning och sen på kräfskiva (fast utan att jag äter kräfter då) hehe. Men det är sällskapet jag åker dit för :P bättre det än att sitta hemma ju :)
Aja, nu ska jag dra.
Ha det / Beecks

vad jag lärt mig Sommaren 09?

På vissa sätt har denna sommaren varit bra, men ja, jag tror det dåliga väger tyngre.
Det har hänt endel så ja, jag vet inte vart någon av mina vänner står just nu.. Och ja, det känns eller a, allt är säkert mitt fel. I alla fall i ett av fallen så är de det. Jag har alltid varit sån, jag vill ligga alla till lags, vara vän med alla, inte bråka med nån, men ja, det e vad jag lärt mig av sommaren 09, det är fucking omöjligt!

Halmstad idag

Inna jag berättar om dagen måste jag bara berätta att det är så jobbigt när man åker med bussen hem från Stockholm och hamnar jämte fel person, på ditvägen va det en som smaskade i mitt öra och igår på hemvägen så hamnade jag jämte en kille som sov med öppen mun och ja, andedräkten va ju inte direkt fräsch. Och han sov nästan på mig, kände gång på gång att han bara kom närmare och närmare.. haha.

Aja, idag va jag i Halmstad, skulle träffa Sofia men vi satt med Ida och Zazza på tåget som också skulle till stan. Men när vi väl kommit till Halmstad så gick vi seperata vägar. Skönt att träffa Sofia igen, inte träffats på aslänge så va endel snack :P hehe. Sen blev det att åka hem vid 4a för Sofia va tvungen att åka hem och klippa gräset xD hehe. Men men, fick ju iaf träffas lite :)
Ikväll blir det att ta det lugnt, riktigt skönt faktiskt efter att inte varit hemma riktigt på ett par veckor. Bara varit hemma när jag jobbat och det e ju inte riktigt samma sak som att bara ligga i sängen och kolla på film efter film och sedan somna. Nej, fan va gött!

Ha deet / Beecks

Ny header

Har nu gjort en ny header, är inte helt nöjd men ändå.. :P

Battlefield - Jordan Sparks


Hemresa

Idag är det dags för mig att åka hem. :( Skulle gärna stannat ett tag till. Ska snart göra frukost och packa och fixa lite. Klä på mig vanliga kläder kanske? Sitter just nu i sovkläder. :P hehe.
Daniella kommer bli galen på mig asså, jag kommer bli värsta stressad, blir alltid det när jag ska med ett tåg eller en buss. Jag är hellre där en timma innan asså, för jag vill va först i kön så att jag får en bra plats på bussen :P asså det spelar ingen roll om jag sitter jämte nån. Bara jag satt där först, liksom. Aja, nu måste jag gå.

Ha deet / Beecks

Ung08

Igår blev det inte riktigt som jag hade tänkt. Jag trodde ju att det skulle bli en dag med att bara sitta hemma, men nej, Daniella kom hem vid halv två och undrade om jag ville med in till stan och kolla på när hennes kompis Sam uppträdde på ung08. (rappade) Så vid tre började jag, daniella och anna gå ner till centrum för att ta tunnelbanan till stan. Vi missade första för dom skulle in på Hemköp så vi tog det andra. Daniella oroade sig lite för att vi skulle komma försent men vi sa att det bli nog bra, vi hinner nog precis. När vi är i Västra skogen säger Daniella att alltid när man är stressad någonstans så händer det något. Vad tror ni vi hör? Jo föraren säger att vi måste stå kvar ett par minuter och vänta in ett annat tåg! Sån otur asså. Sen fick vi byta till buss i Rådhuset och eftersom klockan va runt 4 va det riktigt mkt trafik så ja, tog en stund att komma fram till T-centralen, och sen fick vi nästan springa till Kungsan men ja, vi missade honom. Precis. Sån otur asså. Men fick höra honom sen på lilla scenen, riktigt bra faktiskt. :)

Ha det / Beecks

Kista och Stan.

Lite seg uppdatering (I know)
I söndags tog jag det lugnt hela dagen med Daniella. Satt och kollade på ett marathon på MTV. Sen på kvällen stack jag och Jennifer och shoppade i Kista. Gjorde ett litet fynd iaf :)
Och i måndags blev det att åka in till stan med Jennifer och sedan att möta upp Mikaela och Mir där. Skitlängesen man träffat dom och Mir har blivit jättestor! :) världens sötaste unge asså. (kommer bilder) Blev två piercingkulor och ett linne köpt. Sen käka lite och åka till Hallonbergen och möta Daniella, kolla lite där och sedan åka hem igen. :)

Ha det / Becks

STOCKHOOOOLM

Hejsan hejsan.
Nu sitter jag här i Pappas och deras lägenhet. Har precis duschat, pappa och susanne gick nyss och Daniella e i duschen nu. Jennifer e ute vette fan var, hos nån kompis tror jag.. Så ja, hmm.. då satte jag mig här. helt eeeeeensam :( snyft. haha, nej men vette fan. Är på bra humör och glad som vanligt när jag är här. Så skönt att komma iväg från jävla smålandsstenar och all skit där. Och brodern min med. Nej fan, om man kanske skulle flytta hit? ångrar mig lite att jag inte gjorde det innan 7an. Smålandsstenar är inget för mig asså.. :(
Aja, idag har vi vatt och badat. Asså jag lovar, Blåaste vattnet jag sett. Blått asså, det va som att vara utomlands eller bada i pool. Najs som fan. Sen sola lite och åka hem igen. Daniella ville ta med mig på fest ikväll men vi måste vara hemma med Jennifer, Lite synd fan.. men men.. Är ändå skönt att ta det lugnt lite asså. Men ändåååååå. Fan också.. Vill ju fira att jag ÄNTLIGEN JOBBAT KLART FÖR DENNA SOMMAREN! Nu är det bara att vänta på att pengarna ska rulla in ;)

Nu kanske det bara blev en massa babblande men ja, det får ni stå ut med :P hehe.
Ha deet / Beeecks

Helgen va naaajs

Slutade jobbet i torsdags för långhelg så åkte till Gislaved där pappa och dom va. Tog det lungt och va allmänt trött.
På fredagen åkte jag och Daniella till Halmstad och shoppade och jag bjöd henne på kinamat. Sen va det åka hem med tåget vid 4 och sedan snabbt hem, göra oss iordning och sen åka iväg på fest i Svenljunga. Simones kompis Andreas hade fyllt 20. Riktigt rolig kväll där. Blev rätt lullig på det där vinet asså, hade liiiite problem på hemresan med at det snurrade så mkt :P men det löste sig.

På lördagen skulle vi åka till Halmstad igen, denna gången med hela familjen. Så bakis som jag va gick jag upp och så åkte vi till stranden. Sen blev det stan lite och sen hem. Fick sms av Simone som undrade om vi ville med på fest i Svenljunga idag igen. Jag trodde hon skoja men ja, hon va allvarlig. Jag va riktigt tveksam till att följa med, men sen sket jag i det och vi åkte ännu en gång dit. Denna kvällen va det roligare, inte lika mkt folk så man kunde lära känna folk lättare. Fanns några riktigt sköna personer där asså, som t ex andreas och robert. haha. Men ja, fanns ju ja, iaf en idiot där. Eller a, kan ju inte säga det för känner inte honom men ja, han kallade ju alla andra idiot så a.. Aja, kvällen va hellyckad verkligen!! :D Åker gärna till Svenljunga på fest igen..! hehe. Hände lite annat också, men ja, det ska vi inte ta här ;)

Hoppas ni också haft en bra helg :)
Haa det / Beecks ♥

RSS 2.0